Usein kysyttyä 1

Me Sovealla puhallamme yhteen hiileen. Olemme aktiivinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva ammattilaisten porukka. Tule mukaan asiantuntevaan ja kehittyvään työyhteisöömme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja palvelujamme, joten jättämällä avoimen hakemuksesi huomioimme sinut ensimmäisenä etsiessämme uusia osaajia tiimiimme.

 • Laitoshuoltaja

  Hakuaika päättyy: 31.12.2018

  Paikkakunta: Merilappi

  Etsimme nyt vahvistukseksi Sovean kasvavaan joukkoomme LAITOSHUOLTAJAA Meri-Lapin alueelle, työalueena Kemi, Keminmaa ja Tornio. Työt alkavat pikaisesti!

  Tulet tekemään työtä asiakkaidemme luona kotona sekä yritysasiakkaidemme liiketiloissa. Toimit asiakkaidemme tiloissa varmistaen laadukkaan puhtauspalvelun toteutumisen. Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa ylläpitosiivous ja puhtaanapito. Liiketilojen siivous toteutetaan korkeaa laatua ja tarkkuutta noudattaen, annettujen tavoite aikataulujen mukaisesti.

  Toivomme, että Sinulla olisi jo hieman aikaisempaa kokemusta siivousalan tehtävistä. Työ edellyttää suurta tarkkuutta, ripeää ja itsenäistä työskentelyotetta, sekä ystävällistä, iloista ja asiakaspalveluhenkistä työskentelyasennetta.

  Tarjoamme sinulle osa-aikaisen työsuhteen, jonka työajat vaihtelevat asiakastilausten mukaisesti. Työajat sijoittuvat ma-pe klo 8-18 välille.

  Työyhteisömme on iloinen ja toisiaan kannustava, kehittävällä työotteella eteenpäin menevä joukko!

  Kiinnostuitko? Hae tehtävään sähköisen haun kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen marjaana.klemetti@sovea.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan ammattilaisen löydyttyä.

  Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään liittyen, lisätietoja sinulle antaa Saimi Vilmi p. 050 406 7837 tai Marjaana Klemetti, puh 0400 534 787. Voit soittaa, milloin Sinulle parhaiten sopii. Yhteydenotot myös sähköpostilla osoitteeseen info@sovea.fi – otsikoksi ”Laitoshuoltaja”.
  Hae paikkaa

Jätä avoin hakemus