Usein kysyttyä 1

Me Sovealla puhallamme yhteen hiileen. Olemme aktiivinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva ammattilaisten porukka. Tule mukaan asiantuntevaan ja kehittyvään työyhteisöömme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja palvelujamme, joten jättämällä avoimen hakemuksesi huomioimme sinut ensimmäisenä etsiessämme uusia osaajia tiimiimme.

 • Laitoshuoltaja

  Hakuaika päättyy: 31.12.2018

  Paikkakunta: Merilappi

  Etsimme nyt vahvistukseksi Sovean kasvavaan joukkoomme LAITOSHUOLTAJAA Meri-Lapin alueelle, työalueena Kemi, Keminmaa ja Tornio. Työt alkavat pikaisesti!

  Tulet tekemään työtä asiakkaidemme luona kotona sekä yritysasiakkaidemme liiketiloissa. Toimit asiakkaidemme tiloissa varmistaen laadukkaan puhtauspalvelun toteutumisen. Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa ylläpitosiivous ja puhtaanapito. Liiketilojen siivous toteutetaan korkeaa laatua ja tarkkuutta noudattaen, annettujen tavoite aikataulujen mukaisesti.

  Toivomme, että Sinulla olisi jo hieman aikaisempaa kokemusta siivousalan tehtävistä. Työ edellyttää suurta tarkkuutta, ripeää ja itsenäistä työskentelyotetta, sekä ystävällistä, iloista ja asiakaspalveluhenkistä työskentelyasennetta.

  Tarjoamme sinulle osa-aikaisen työsuhteen, jonka työajat vaihtelevat asiakastilausten mukaisesti. Työajat sijoittuvat ma-pe klo 8-18 välille.

  Työyhteisömme on iloinen ja toisiaan kannustava, kehittävällä työotteella eteenpäin menevä joukko!

  Kiinnostuitko? Hae tehtävään sähköisen haun kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen marjaana.klemetti@sovea.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan ammattilaisen löydyttyä.

  Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään liittyen, lisätietoja sinulle antaa Saimi Vilmi p. 050 406 7837 tai Marjaana Klemetti, puh 0400 534 787. Voit soittaa, milloin Sinulle parhaiten sopii. Yhteydenotot myös sähköpostilla osoitteeseen info@sovea.fi – otsikoksi ”Laitoshuoltaja”.
  Hae paikkaa
 • Hoiva-avustaja

  Hakuaika päättyy: 15.06.2018

  Paikkakunta: Rovaniemi

  Haluamme, että Sovea Oy tunnetaan erityisen osaavasta henkilökunnastaan. Hyvinvoinnin ammattilaisina meille on tärkeää olla asiakkaidemme apuna arjessa – nopeasti ja asiakaslähtöisellä tavalla. Tässä intohimossa meitä auttavat Sovean iloinen ammattilaisten joukko, jossa ovat uudenlaiset ja nykyaikaiset toimintamallit tehdä työtä moniammatillisesti - yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme ylpeitä kaikista huippuosaajistamme sekä teemme asiakkaidemme hyvinvoinnin eteen työtä - täydellä sydämellä!

  Haluatko sinä olla osa meitä? Etsimme nyt joukkoomme

  HOIVA-AVUSTAJAA

  Hoiva-avustajan työ on asiakkaiden kotiaskareiden hoitamista, siivousta ja arjessa avustamista. Työ on siis perinteistä kotipalvelutyötä ja asiakkaiden tukemista heidän arjessaan. Pidämme erittäin tärkeänä työntekijöidemme kykyä olla läsnä työn tekemisen lomassa. Sovean tavoite on tarjota parasta mahdollista palvelua, joten sinulla on työssäsi iso rooli yrityksemme tavoitteen toteuttamisessa.

  Olet etsimämme henkilö, mikäli olet positiivinen ja iloinen ihminen, tartut mielelläsi toimeen ja pidät kotiaskareiden hoitamista mielekkäänä työnä. Tulet myös helposti juttuun eri ikäisten ja erilaisten ihmisten kanssa ja uskallat ruveta työntouhuun vieraassakin huushollissa. Olet empaattinen ja saat auttamisesta erityisen hyvän mielen ja sinulta löytyy myös kykyä kuunnella asiakkaita.

  Arvostamme alan koulutusta ja työkokemusta, mutta älä pelkää jättää hakemusta, vaikka et olisikaan vielä alan konkari. Asenteesi ja arvosi ovat meille tärkeitä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.


  Tämän jälkeen

  Mikäli saimme sinut vakuuttumaan siitä, että tätä huikeaa mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään viimeistään 15.6.2018 sähköisellä hakemuksella tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen info@sovea.fi otsikolla ”työhakemus Rovaniemi”. Ole nopeana, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään liittyen, lisätietoja sinulle antaa palvelupäällikkö Saimi Vilmi puh. 050 406 7837 arkisin klo 13-14. Yhteydenotot myös sähköpostilla osoitteeseen saimi.vilmi@sovea.fi.
  Hae paikkaa

Jätä avoin hakemus