Usein kysyttyä 1

Sovea etsii huipputiimiinsä lähihoitajaa tai kotiavustajaa!

Haemme kasvavaan joukkoomme Meri-Lapin ja Rovaniemen alueelle reipasta, luotettavaa ja oma-aloitteista henkilöä toteuttamaan monipuolista, asiakaslähtöistä ja laadukasta työtä huipputiimissä.

Työmäärä voidaan sopia joustavasti. Ajokortti on edellytys työnteolle. Työ voi sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Toivomme sinulta:
- kykyä ja motivaatiota toteuttaa ihmisläheistä työtä hyvällä
asenteella
- korkeaa työmoraalia
- lähihoitajan koulutusta ja/tai työkokemusta alalta

Toimimme Yksityisen sosiaalipalvelualan TESin mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse: info@sovea.fi

Lisätietoja Hilla Karppinen 045 314 0880. Paikka täytetään mahdollisimman pian.

 • siivooja/kotiavustaja

  Hakuaika päättyy: 15.06.2024

  Paikkakunta: Rovaniemi

  Haluamme, että Sovea Oy tunnetaan erityisen osaavasta henkilökunnastaan. Hyvinvoinnin ammattilaisina meille on tärkeää olla asiakkaidemme apuna arjessa – nopeasti ja asiakaslähtöisellä tavalla. Tässä intohimossa meitä auttavat Sovean iloinen ammattilaisten joukko, jossa ovat uudenlaiset ja nykyaikaiset toimintamallit tehdä työtä moniammatillisesti - yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme ylpeitä kaikista huippuosaajistamme sekä teemme asiakkaidemme hyvinvoinnin eteen työtä - täydellä sydämellä!

  Haluatko sinä olla osa meitä? Etsimme nyt joukkoomme

  Siivoojaa/kotiavustajaa

  Hoiva-avustajan työ on asiakkaiden kotiaskareiden hoitamista, siivousta ja arjessa avustamista. Työ on siis perinteistä siivoustyötä ja asiakkaiden tukemista heidän arjessaan. Pidämme erittäin tärkeänä työntekijöidemme kykyä olla läsnä työn tekemisen lomassa. Sovean tavoite on tarjota parasta mahdollista palvelua, joten sinulla on työssäsi iso rooli yrityksemme tavoitteen toteuttamisessa.

  Olet etsimämme henkilö, mikäli olet positiivinen ja iloinen ihminen, tartut mielelläsi toimeen ja pidät kotiaskareiden hoitamista mielekkäänä työnä. Tulet myös helposti juttuun eri ikäisten ja erilaisten ihmisten kanssa ja uskallat ruveta työntouhuun vieraassakin huushollissa. Olet empaattinen ja saat auttamisesta erityisen hyvän mielen ja sinulta löytyy myös kykyä kuunnella asiakkaita.

  Arvostamme alan koulutusta ja työkokemusta, mutta älä pelkää jättää hakemusta, vaikka et olisikaan vielä alan konkari. Asenteesi ja arvosi ovat meille tärkeitä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.


  Tämän jälkeen

  Mikäli saimme sinut vakuuttumaan siitä, että tätä huikeaa mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään viimeistään 15.6.2018 sähköisellä hakemuksella tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen info@sovea.fi otsikolla ”työhakemus Rovaniemi”. Ole nopeana, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään liittyen, lisätietoja sinulle antaa palvelupäällikkö Saimi Vilmi puh. 050 406 7837 arkisin klo 13-14. Yhteydenotot myös sähköpostilla osoitteeseen info@sovea.fi.
  Hae paikkaa
 • kotiavustaja

  Hakuaika päättyy: 17.05.2024

  Paikkakunta: Kemi-Tornio

  Hae paikkaa

Jätä avoin hakemus